vrijdag 7 augustus 2009

Particulier Snel Geld Lenen

Snel geld lenen via particuliere weg is een veel oudere manier als de minilening. In de rubrieksadvertenties die je in de krant ziet staan vind je leninggevers genoeg die jou een snelle lening willen verstrekken. Natuurlijk gaat dit niet zomaar en zijn de eisen soms aan de draconische kant, maar het is wel een manier die je zou moeten bekijken.

Als je een particuliere leninggever benadert, besef dan altijd dat deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Probeer deze mensen geen hak te zetten. Normaal gesproken is het zo dat zij jou geld willen lenen en daarmee geld willen verdienen en dat jij gewoon keurig aan je verplichtingen wilt voldoen. Maar het gaat weleens mis.

Laten we een waargebeurd voorbeeld pakken dat ik heb meegemaakt. In deze zaak werd er een snelle geld lening afgesloten, voor een bedrag dat vele malen hoger lag dan de maximale limiet van een minilening. De particuliere geldverstrekker was bereid om de lening te geven, maar dan moest de leningnemer zijn woning als onderpand geven.

Op een gegeven moment voldeed de leningnemer niet meer aan zijn verplichtingen. Je kunt je voorstellen dat de particuliere geldverstrekker hier niet gelukkig mee was, dus hij besloot om executieverkoop in te zetten. Geen vragen, geen uitstel, geen emotie.

De leningnemer vond dat onredelijk, maar vond nul op het rekest toen hij de uitvoerend notaris erover aansprak. Denk niet dat dit soort dingen met een sisser gaan aflopen, want zo werkt het niet.

Ben je geinteresseerd in snel geld, lees er meer over op de link in dit artikel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten