donderdag 6 augustus 2009

Goedkope Lening Met BKR

Het is bijzonder moeilijk, zo niet onmogelijk, om met een BKR registratie een lening rond te maken. In dit geval ligt de reden voor de hand. Als je vermeld staat bij BKR betekent het dat je al eerder niet aan je verplichtingen hebt voldaan en dat betekent voor een bank of geldverstrekker dat je een risicopost vormt.

Het gevolg is dat je altijd meer kosten en rente zult betalen als iemand die een schone lei heeft bij het BKR. Er is echter hoop.

Een BKR codering is geen ontzettend ongewone gebeurtenis voor een hoop mensen en soms merken ze het pas als ze een afwijzing krijgen voor een krediet. Natuurlijk gaat dit verhaal niet op als je een A2 BKR codering of A3 BKR codering hebt staan, want dan heeft het heel wat voeten in de Aarde gehad. Wanneer het een oude codering betreft, of een kleine codering, dan heb je een stuk meer kans op het krijgen van een goedkope lening.

Het beste dat je in dat geval kunt doen is zoeken naar BKR coderingen die ten onrechte op jouw conto staan. Die dingen gebeuren toch best regelmatig en het zou natuurlijk vervelend zijn als een vergissing ervoor zorgt dat je niet goedkoop kunt lenen. Bedrijven schrijven soms te snel in of soms te langzaam uit. Er zijn gevallen genoeg waarbij BKR coderingen zelfs meerdere jaren na de afloopdatum er gewoon nog stonden. Als je een nieuw krediet gaat aanvragen zou een BKR check toch een van de eerste dingen moeten zijn die je doet.

Ben je geinteresseerd in goedkoper lenen, lees er meer over op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten