zaterdag 22 augustus 2009

Lening Vergelijken Op De Moderne Manier

Leningen kregen een flinke turbo met de komst van Internet. Er kwamen ontzettend veel sites die leningen konden vergelijken en die geldverstrekkers naast elkaar konden leggen. De trend voor diversificatie van aanbiedingen was toen al gezet, omdat leningverstrekkers een manier moesten vinden om hun producten boven het maaiveld uit te laten steken.

Dit soort marketing technieken worden succesvol gedaan in heel wat bedrijfstakken. De financiele wereld maakt er gretig gebruik van omdat concurreren met rente nou eenmaal in de winst hakt. Kijk je naar makelaardij of gerelateerde beroepsgroepen dan zie je dat ze meer mogelijkheden hebben ter onderscheiding dan standaard bedrijfstakken.

Rentetabellen komen helaas nog overal toch. Dat zijn ook exact de mensen die er niet veel van begrijpen. Een reisbureau heeft ook het idee om deze techniek toe te passen, terwijl we allemaal weten dat het weer veel duurder gaat worden dan in de folder. Het zijn bijna altijd zwakteboden om deze technieken te gebruiken, omdat men niet weet wat men anders moet. Of het bovendien ethisch is om het zo aan te pakken of niet zullen we nog niet eens bespreken.

Zoek gewoon een adviseur op waar je vertrouwen in hebt en die gericht is op goede service. Je hoeft geen universitaire opleidingen te hebben gedaan om een lening rond te krijgen, maar heb je dit nog nooit gedaan dan is het wel de moeite waard om je er in te verdiepen. Het is dus al heel wat dat je dit artikel aan het lezen bent. Je hoeft niet net zoveel te weten als je adviseur, maar je moet wel beseffen wat hij verteld en wat hij je adviseert. Dat is de beste manier om goed leningen te vergelijken in jouw situatie.

Ben je geinteresseerd in lening vergelijking, lees er meer over op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten