zondag 9 augustus 2009

Financieringen en Advies

Financieringen heb je van hoog tot laag. Wat je eigenlijk wilt bereiken met een financiering is dat die voorziet in de bheoefte die jij op dat moment hebt. Het kan een mini financiering zijn voor een cash flow gat, maar het kan ook een hypothecaire financiering zijn voor een nieuwe aanbouw. Met de mogelijke uitzondering van een zakelijke financiering gaan veel mensen nooit een grotere verplichting op financiering gebied aan als een hypotheek.

Als we kijken naar een relatief complexe vorm van krediet, een hypothecaire financiering, dan is het heel verstandig om er advies over in te winnen. Hypotheekadviseurs zijn er dan ook genoeg, want iedereen weet dat dit moeilijk alleen te realiseren is. Maar ook bij financieringen die kleiner zijn, maar nog steeds aardige bedragen, zoals een auto financiering, kan het handig zijn om advies in te winnen.

Als ik het heb over advies inwinnen dan heb ik het niet over een vraag stellen aan een ver familielid of een vage kennis die een blauwe maandag bij een bank heeft gewerkt. De meeste mensen die hard praten over het bankwezen en hoeveel zij ervanaf weten zijn mensen die juist geen flauw benul hebben van hoe het echt werkt. Wij hebben het over advies inwinnen bij een expert op gebied van financieringen.

Iemand die weet waar hij over praat en er niet op uit is om jou het vel over je oren te trekken. Er zijn op dit moment veel mensen razend enthousiast over de adviseurvergoeding op uurbasis. Of je dit wilt doen of niet is aan jou, maar om te voorkomen dat je te maken krijgt met iemand die alleen aan de hoogste provisie denkt kan het een goed idee zijn. Het belangrijkste is dat je een adviseur kiest waar jij je gemakkelijk bij voelt en die bij jou past.

Meer weten over financieringen, lees er meer over op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten