vrijdag 7 augustus 2009

Mini Lening gebruiken om snel geld te lenen

De meest populaire manier om snel geld te lenen is het lenen door middel van een mini lening. Geld lenen wordt simpel met een minikrediet, want je hoeft maar een SMS'je te sturen om het geld op je rekening te krijgen. Maar... er zijn natuurlijk ook beperkingen.

De eerste beperking is de hoogte van het bedrag. Minileningen kunnen alleen worden afgesloten voor relatief kleine leningbedragen. Denk hierbij aan enkele honderden euro�s. Een minilening is dan ook niet bedoeld voor het oplossen van een enorm cashflow probleemn, maar meer voor het tijdelijk voorschieten van dagelijkse uitgaven. Bij een onverwachte uitgave of op het moment dat er iets snel moet worden betaald is een minikrediet perfect.

De tweede beperking is de snelle vereiste terugbetaling van het geld dat je op deze manier leent. Het spreekt voor zich dat een geldverstrekker jou binnen een dag wel dat geld wilt lenen, maar dan willen ze wel heel snel hun investering plus rente er weer uit halen. De exacte tijden varieren nogal, maar denk aan een week tot drie weken. Zorg er dus voor dat je alleen de verplichting aangaat als je binnen heel korte termijn geld binnenkrijgt. Als je bijna salaris binnenkrijgt bijvoorbeeld, dan is het geen probleem om een kleine lening binnen die tijd terug te betalen.

Een minilening is niet de enige optie die je tot je beschikking hebt voor snel geld lenen, maar het is wel een veelgebruikte. Zoals elk leningtype heeft het zijn voor- en nadelen, maar het fijne is dat dit de enige manier is om echt binnen een dag geld te hebben. Een ander pluspunt is dat je, wanneer je 1 keer een minilening hebt gesloten, een volgende keer niet meer papierwerk hoeft in te vullen maar kunt volstaan met een simpele SMS.

Ben je geinteresseerd in snel geld, lees er meer over op de link in dit artikel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten