zondag 16 augustus 2009

Goedkoop Lenen Met BKR

Kort samengevat wordt het een heel, heel, heel lastige zaak om een goedkope lening te krijgen met BKR. De reden is natuurlijk voor de hand liggen. Een BKR melding maakt pijnlijk duidelijk dat je al eens eerder een betalingsverplichting bent aangegaan en dat je daar niet aan hebt voldaan.

Omdat ze dit risico willen afdekken zul je altijd meer rente betalen als iemand die zonder BKR een goedkope lening wilt afsluiten. Maar verlies de moed niet, er zijn mogelijkheden.

Wat toch wel vaak voorkomt is dat mensen BKR geregistreerd zijn maar hier pas achter komen wanneer ze een afwijzing voor een financiering of krediet ontvangen. Dat verhaal gaat uiteraard niet op als je een A2 codering hebt staan of zelfs een A3 codering, want daar is heel wat voor moeten gebeuren. Maar als de codering enigszins meevalt, dan kun je alsnog proberen om een goedkope lening met BKR te krijgen.

Zoek in dat geval altijd de BKR coderingen na en kijk of er niks op staat dat ten onrechte op jouw naam wordt geschreven. Dit gebeurt vaker als je denkt en het zou natuurlijk ontzettend zonde zijn als dadelijk blijkt dat je wel degelijk had kunnen lenen. Bedrijven maken tenslotte ook vergissingen. We hebben al gezien dat sommige coderingen jaren langer bleven staan dan de bedoeling was. Zelfs 10 jaar na aflossing staan sommige kredieten nog open en dat wil je als het even kan vermijden wanneer je een lening gaat aanvragen.

Ben je geinteresseerd in goedkoopste lening, lees er meer over op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten