zondag 5 juli 2009

Makkelijk geld lenen binnen 24

Iedereen zal je vertellen dat geld lenen slecht is en dat het je een hoop geld kost om te doen. Maar soms moet het gewoon. Zit je met een latente behoefte aan geld op korte termijn, dan zijn er bepaalde middelen die je kunt gebruiken om heel snel geld te lenen.

De snelste (en enige) leningvorm die je hierbij kan helpen is het minikrediet, ook wel mini lening genoemd. Binnen 24 uur geld op je rekening krijgen is hiermee niet onmogelijk. Wanneer je eerder een dergelijke lening hebt genomen kan het zelfs nog sneller als die 24 uur. Het is wel belangrijk dat je alleen maar naar deze kredietvorm grijpt als je daadwerkelijk supersnel geld nodig hebt, anders wordt het een dure grap.

Hier zijn de stappen die je moet nemen. Ga eerst op zoek naar een leningverstrekker die iets met minileningen doet. Je hoeft het niet te proberen bij je huisbank, want een bank doet over het algemeen niks met minikredieten. Dat is dan ook het beste middel, zoeken naar een gespecialiseerd bedrijf voor minileningen.

Het is het handigst om bij je aanvraag iets van een salarisbriefje of strookje te hebben en je identificatiebewijs, want dat zal bijna zeker worden gevraagd. Als je in de buurt van een fax kunt komen is dat het meest handig, want dat prefereren geldverstrekkers. Op het moment dat je het doorfaxt bevestigen ze de ontvangst en dan is het voor de eerstvolgende keer dat je een minilening of minikrediet nodig hebt al veel sneller mogelijk om te lenen.

Bij een gewone bank doen ze net alsof ze hemel en Aarde moeten bewegen als je een verzoek indient om opnieuw een lening af te sluiten, maar bij een minilening is dat makkelijker. Wanneer je dus al je gegevens hebt ingevuld en de hierboven genoemde stappen hebt gedaan, dan kun je binnen een dag geld lenen zonder irritante krediet toetsingen.



Wil je meer weten over de mogelijkheden van een mini lening of binnen een dag geld lenen met bkr binnen 24 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten