dinsdag 28 juli 2009

Onderhandse Lening Voor Particulieren

Voordat je een onderhandse lening afsluit ga je eerst op zoek naar een particuliere leninggever. Die zoektocht hoeft overigens niet zo moeilijk te zijn, al zul je meer succes boeken als je in een traditioneel dagblad gaat kijken. Vreemd genoeg sterven veel online platforms voor het doeleinde van particuliere geldverstrekkers een enigszins stille dood.

Voorwaarden bij flexibele leningen zijn flexibel en het is hier net wat je afspreekt met iemand. Wanneet je meer onderpand biedt voor een bepaalde lening is de kans groot dat je ook betere voorwaarden zult krijgen van de geldverstrekker dan dat je veel minder zekerheid in de waagschaal stelt. Een andere factor die voortdurend terugkomt is het stellen van een bepaalde borg, een bedrag dat je vooraf moet betalen.

Het is belangrijk dat je vooraf alle zaken goed doorspreekt en niks afspreekt dat niet op papier wordt gezet. Het is niet dat een van de partijen altijd oneerlijk is of zich niet aan afspraken houdt, maar meer om alles gewoon zo helder mogelijk te houden voor alle partijen. Ieders geheugen is nogal kort, vooral als het om geld gaat. Beter om gewoon al die ellende te vermijden en te zorgen dat dit op papier is vastgelegd.

Mocht je erover denken om met verkeerde intenties aan dit soort leningen te beginnen, stap hier dan zo snel mogelijk vanaf. Deze mannen en vrouwen zitten al heel wat langer in dat vak als jij, dus ze kennen de meeste trucjes wel. Handel alles gewoon eerlijk en fair af en je zult het geen probleem vinden om een onderhandse lening te krijgen en af te lossen.

Als je meer wilt weten over onderhandse lening, neem dan de tijd om op de link te kijken in dit artikel., lees verder op de link in dit artikel.

1 opmerking:

  1. Het is ook handig om eerst verschillende leningen met elkaar te vergelijken. Dit kan op sites als http://www.independer.nl en http://www.autogeldlenen.nl

    BeantwoordenVerwijderen