vrijdag 17 juli 2009

Geld Lenen Zonder BKR

Een BKR check omzeilen bij het aanvragen van een lening kan met veel tijd en moeite, maar het kan wel.
Alleen zonder BKR codering zal de bank het risico laag genoeg vinden en is lenen geen probleem.

Op het moment dat je geen brandschoon BKR verleden hebt vertegenwoordig je voor een bank namelijk een risico.Maar niet getreurd, het is nog altijd heel goed mogelijk om geld te lenen zonder een BKR toetsing te hoeven doorstaan.

Wanneer het bedrag dat je wilt lenen niet te hoog is, is dit geen probleem.Er bestaan minikredieten, maar deze lopen tot duizend euro.

Een minikrediet is een lening voor een beperkt bedrag van enkele honderden euro's. Bij dergelijke leningen geldt een redelijk hoog rentepercentage, maar is de looptijd maar kort. Het voordeel bij deze leningvorm is dat je binnen een dag het geld op je rekening kunt krijgen.

Nadeel aan deze vorm van lenen is de hoge rente – dit komt doordat het geld meteen beschikbaar is en controle op BKR notering niet verplicht is.

Een andere mogelijkheid die je zou kunnen overwegen is het afsluiten van een particuliere lening.
Als je op zoek gaat naar een particuliere geldverstrekker kun je het beste beginnen in de rubrieksadvertentie van een plaatselijke of nationale krant.
Omdat de krant bol staat van mensen die particulier geld verstrekken en dit al jaren doen, zal het eenvoudig zijn een geldverstrekker te vinden.

Naast dagbladen, waar veel particuliere geldverstrekkers in staan, vind je ook wel een aantal aanbieders van leningen op internet. Een bepaald bedrag moet wel vooraf betaald worden wanneer je een particuliere lening wilt afnemen.
Naast de borg, is dit ook een teken van goed vertrouwen.

Een lening afsluiten zonder BKR kan nog altijd.Je zult alleen moeten kijken welke nadelen je wel belangrijk vind en welke niet, zodat je de beste beslissing kunt nemen.

Wil je meer te weten te komen over een lening zonder BKR krijgen, kijk dan op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten