vrijdag 10 juli 2009

Direct Geld Nodig? Kies Voor De Makkelijke Oplossing

Iedereen kan in de situatie terechtkomen waarin je gewoon direct een lening nodig hebt. Maar als je direct geld nodig hebt en je hebt een BKR registratie, dan wordt het een lastige zaak. Toch zijn er dan nog mogelijkheden en die gaan we bekijken in dit artikel.

Wil je direct geld lenen zonder een BKR toetsing dan is er maar een leningtype voor geschikt. Je zult dan een minilening moeten afsluiten bij een mini lening verstrekker. Dit type lenignen worden meestal niet door banken gedaan, maar praktisch altijd door een geldverstrekker die zich specialiseert in dit type leningen.

De minilening is niet goedkoop. Het rentepercentage is vrij hoog, maar het is wel de enige leningsoort waarbij je binnen 1 dag geld kunt krijgen. Het gaat dan niet om enorme bedragen van een paar duizend euro. Maar enkele honderden euro\'s kunnen toch wel goed van pas komen als je direct geld nodig hebt. Vaak kun je het al regelen met een fax of een sms en heb je het geld zo binnen.

Je vindt een minilening simpel via Internet als je begint te zoeken op verschillende sites. Op het moment dat je offline begint te zoeken zul je eerder te maken krijgen met particuliere geldverstrekkers dan met minileningen. We hebben in eerste instantie niet gesproken over particuliere geldverstrekkers omdat het vaak moeilijk is via deze weg een supersnelle lening te krijgen.

We willen dus niet beweren dat het onmogelijk is om snel te lenen op die manier, maar het is wel lastig. Een particuliere geldverstrekker zal vaak nog een kwalificatie willen doen en daarvoor de tijd willen hebben. Natuurlijk is dit hun goed recht, want zij willen ook zo min mogelijk risico lopen. Wil je dus zo goed als direct geld lenen, vermeld dit dan voor je een aanvraag doet zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Als je dieper op het onderwerp van direct geld nodig met BKR wilt induiken dan is er een hoop informatie over te vinden. Kijk op het artikel door op de hyperlink te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten