zaterdag 11 juli 2009

Zo leen je makkelijk 1000 euro

Als je in de situatie zit dat je voor ongeveer 1000 euro wilt lenen, dan val je vaak net tussen de wal en het schip. Wanneer je een gewone leningsoort wilt nemen zul je soms vanaf vijfduizend euro moeten lenen, en een minilening gaat over het algemeen maar tot zevenhonderdvijftig euro. Hier is de beste manier om dit aan te pakken.

Wat veel mensen doen bij een bedrag dat net boven de grens van een minikrediet ligt is het lenen bij een particuliere geld verstrekker. Op Internet is er niet echt een platform over voor dit leningtype, maar als je in printmedia tussen de rubrieksadvertenties kijkt kom je ze toch al snel tegen. Particuliere geldverstrekkers zijn niet goedkoop, maar ze zijn ook niet extreem streng met kwalificatie.

Een gewone geldverstrekker zal je leningaanvraag voor 1000 euro bijna altijd afwijzen op het moment dat je een BKR notering op je naam hebt. Door alle hoepels waar zij je doorheen laten springen zal er altijd uitkomen dat je een codering hebt. Je leningaanvraag heeft bij een reguliere geldverstrekker dus bijzonder weinig kans van slagen indien je BKR niet brandschoon is.

Vind je geen particuliere geldverstrekker, dan zou je nog altijd ervoor kunnen kiezen om geld te lenen via twee minileningen. Dit zou niet de optie zijn die wij je aanraden, maar als er geen andere keus is, dan is er geen andere keus. De raden dat we he niet aanraden is omdat het een biijzonder dure grap kan worden op deze manier. Soms ben je honderden euro\'s kwijt om duizend euro te lenen. Zoals je zult begrijpen is dat een wel erg hoge rente.

Het bedrag moet, naast de hoge rentes die er bijkomen, ook nog snel worden afgelost. Als je een vast inkomen hebt dan kun je dit plannen en er rekening mee houden. Maar is je inkomen onregelmatiger dan moet je vooraf bij de aflossing stilstaan. Niet op tijd terugbetalen helpt je alleen maar van de regen in de drup.

Op het moment dat je meer wilt weten over een lening of hoe je het beste 1000 euro kunt lenen , kijk op de link voor meer info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten