zondag 5 juli 2009

Lenen zonder BKR check

Er zijn mogelijkheden om te lenen zonder BKR check, maar dan moet het om relatief kleine bedragen gaat. Ga je naar een reguliere geldverstrekker, dan zul je bij leningen boven een paar honderd euro altijd wel een BKR check moeten doorstaan. Tenzij je buiten de gebaande paden treedt en het probeert met een particuliere lening, al is dat alweer een stuk lastiger.

Voor leningen tot enkele honderden euro\'s is een minilening een ideaal middel. Dat soort leningen kan via Internet worden afgesloten. Je lening wordt over het algemeen al binnen 24 uur geaccepteerd als je een loonstrookje en identificatiebewijs toefaxt naar de verstrekker. Wil je daarna nogmaals van een mini krediet gebruikmaken bij dezelfde verstrekker, dan is het sturen van een sms\'je al voldoende om het geld overgemaakt te krijgen.

Het voordeel van een minilening is dus snel geld en het feit dat er niet wordt gekeken naar eventuele BKR coderingen. Wat niet zo mooi is, is dat ze erg hoog liggen in rente. Nou hoort dat geen verrassing te zijn, de voordelen in aanmerking nemende, maar je moet er wel rekening mee houden bij je overpeinzingen van welke lening je gaat nemen.

Meer lenen dan enkele honderden euro\'s zonder BKR check wordt al een moeilijkere taak. Vrijwel de enige optie die dan nog voor je open ligt is het vinden van een particuliere geldverstrekker. Je vindt deze soms online door te zoeken op de juiste plekken, maar je komt ze ook tegen in de rubrieksadvertenties van veel klanten.

Ook hier liggen de rentes vrij hoog en zul je op korte termijn moeten gaan terugbetalen. Hou er dus rekening mee dat je regelmatig inkomen moet hebben voor je van dit soort opties gebruikmaakt. De gevolgen van niet terugbetalen zijn vrij ernstig en zouden je nog duurder kunnen komen te staan als bij een gewone lening die je niet terugbetaalt.




Wil je meer weten over geld lenen zonder BKR check? Kijk dan op de site van het Woning Informatie Centrum.

1 opmerking:



  1. Hallo meneer/mevrouw.
    Wij zijn een vereniging van particuliere investeerders en kredietverleners
    mensen; Wij stellen voor het volk
    mensen die op zoek zijn voor een persoonlijk en dringend, gebruik de maximale periode van terugbetaling van een klaar is meestal 1 jaar tot 30 jaar. het jaarlijkse rentepercentage is 3%.
    Het krediet wordt toegekend aan degenen die een maandelijks inkomen te verdienen.
    Voor meer informatie over de lening aanbieding.
    Gelieve te antwoorden ons direct op dit adres
    E-mail: marcelosoussa08@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen