maandag 27 juli 2009

Stappen Richting Goedkoopste Doorlopend Krediet

De zoektocht naar informatie is de belangrijkste component bij het vinden van de goedkoopste doorlopende kredieten. Een goedkoop doorlopend krediet krijgen kan met de juiste kennis en daarom zegt men ook dat kennis soms machtiger is dan het zwaard. Het is tenslotte zo dat je het doel van het goedkoopste doorlopend krediet alleen bereikt als je de juiste knnis uit d ejuiste plaatsen weet te halen.

Ok, maar wat is de start? De eerste stap is een overzicht krijgen van wie er kredieten en leningen aanbiedt voor het doeleinde waar jij voor wilt lenen. Een doorlopend krediet kan ontzettend interessant zijn voor bepaalde doeleinden, maar dan moet je dus wel duidelijk weten waar je voor leent. Als je voor dat doeleinde wilt gaan lenen, zoek dan op een Internet zoekmachine naar die term zodat je in de resultaten kunt zien wie dit al doen.

Maak vervolgens een overzicht met rentetarieven en de samenhangende voorwaardes. Heb je dus bijvoorbeeld twee aanbiedingen met dezelfde looptijd maar verschil in rente, dan is dat te vegrelijken. Maar als je een compleet andere looptijd of voorwaardenpakket hebt, dan is vergelijken weer niet mogelijk.

Heb je eenmaal een overzicht dan is de volgende stap het opvragen van een offerte op maat. Op dit punt heb je uiteraard zoveel mogelijk geshopt en rondgekeken en ben je tot een top 5 of top 3 gekomen van goede aanbiedingen. Als je de offertes terug krijgt, leg ze dan naast elkaar.

Een telefoontje kan helpen, ook al heb je jouw keuze eigenlijk al gemaakt. Het kan geen kwaad om te vermelden dat ej nog in het selectieproces zit en een scherpere aanbieding je over het randje zou tillen. Je hebt in elk geval niks te verliezen als je het op deze manier doet.

Als je meer wilt weten over eengoedkoopste doorlopend krediet, lees verder op de link in dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten