zondag 12 juli 2009

Geld online lenen zonder BKR

Als er 1 leningvorm is die steeds meer bekendheid en populariteit verwerft, dan is het wel de mini lening. En het waarom ligt voor de hand, het is de enige leningvorm die je zonder BKR toetsing kunt afsluiten, online, en die je direct geld kan bezorgen. Hier is hoe het proces werkt.

Om een mini krediet af te sluiten en direct geld te lenen zul je waarschijnlijk op Internet je zoektocht moeten beginnen. Er is een flinke concurrentiestrijd gaande tussen verstrekkers van minileningen en daarom is het zoeken via Internet zo handig. Je kunt dan makkelijk de tarieven van verschillende aanbieders naast elkaar leggen en de beste eruit zoeken.

Heb je een aantal aanbieders gevonden die interessant lijken, check dan het aanvraagproces en hoe dit precies werkt. Het merendeel van de aanbieders zal je de mogelijkheid geven om te lenen met een sms\'je, mits je al eens eerder een minilening of minikrediet hebt aangevraagd. Mocht je nog niet eerder een lening op deze manier hebben gesloten, dan zul je het een en ander meoten faxen of inscannen.

Denk hierbij aan een identiteitsbewijs en een loonstrookje. Om zeker te weten wat je nodig hebt om een lening af te sluiten, kijk op de website van de leningverstrekker, daat zal het ongetwijfeld staan. Als je ervoor zorgt dat je dat soort dingen bij elkaar hebt, dan kun je al snel online je aanvraag regelen en direct geld krijgen.

Iets waar je wel op moet letten als je een minilening neemt is dat je meer leent dan het precieze bedrag dat je nodig hebt. Bij dit type leningen is het zo dat wanneer je bijvoorbeeld 250 leent, dat er 20 of 30 vanaf gaat voor commissie of rente. Dit betekent dat je dus minder daadwerkelijk op je rekening krijgt. Je moet dus tweehonderdvijftig uiteindelijk terugbetalen, maar een gedeelte is al in de vorm van rente geincasseerd op het moment dat je jouw lening afsluit. Het zou zonde zijn als je jouw lening rondkrijgt en vervolgens weer net te weinig hebt.

Om meer te weten te komen over hoe je geld online direct zonder BKR toetsing kunt krijgen, kijk op de hyperlink voor een compleet artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten