woensdag 8 juli 2009

Doorlopend krediet met de laagste rente

Als je op zoek bent naar een goedkoop doorlopend krediet, dan ben je niet de enige. Om een goedkoop krediet te krijgen begin je uiteraard met het rentepercentage, maar waar kun je het beste percentage krijgen? Er zijn tientallen en misschien wel honderden aanbieders van doorlopende kredieten en ze schreeuwen allemaal dat ze de laagste rente hebben.

De laagste rente krijgen voor een doorlopend krediet begint met een goede voorbereiding. Om de goedkoopste rente te krijgen moet je een leningverstrekker zekerheid bieden. Hoe meer zekerheid en onderpand jij ze kunt bieden, hoe gunstiger je voorwaarden zometeen gaan zijn.

Hier is de vorm van een doorlopend krediet die de laagste rente garandeert... Een hypothecair doorlopend krediet. Dus een doorlopend krediet met de overwaarde van je woning als onderpand voor de lening. Een dergelijke lening geeft jou als kredietnemer veel flexibiliteit en de laagste rente die mogelijk is, omdat je onderpand in ruil biedt.

Maar dan blijft de vraag, hoe vind je het goedkoopste doorlopend krediet, in deze vorm, tussen al die aanbieders die er zijn. Het beste startpunt zou Internet zijn en dan met name sites die allerlei geldverstrekkers en aanbiedingen naast elkaar leggen. Verder is het de moeite waard om aanbieders te vergelijken die veel adverteren, omdat dit meestal de geldverstrekkers zijn die op zoek zijn naar klanten en daarom scherpe aanbiedingen geven.

Verder is het uiteraard de moeite waard om te letten op wat bijvoorbeeld de Consumentenbond vindt. Dit is niet zaligmakend, maar het geeft je wel een plaatje van de mening van andere mensen. Je bent al goed bezig door je voorbereiding te doen en dit artikel te lezen. Verzamel zoveel mogelijk informatie en je kunt de beste beslissing nemen.


Om meer te weten te komen over doorlopend krediet rente en hoe je deze zo laag mogelijk maakt, kijk op www.woninginformatiecentrum.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten