dinsdag 30 juni 2009

Lenen ondanks je BKR, ook al heb je A2 of A3

Een BKR A2 codering is een flink probleem als je geld gaat lenen. Wat een dergelijke code aan een bank vertelt is dat jij het niet zo nauw neemt met het op tijd betalen van je maandelijkse verplichtingen. Iets dat bankmedewerkers niet zo leuk vinden. Natuurlijk niet verwonderlijk, maar het helpt natuurlijk niet echt als jij dan net met die codering zit opgescheept.

Je kunt een A1, A2 of A3 codering op allerlei manieren krijgen en meestal ligt het niet in je bedoeling. Wat vaak gebeurt is dat er iets ingrijpends gebeurt waardoor je eventjes de controle over je financieen verliest. Met als gevolg dat je constant tegen die ontzichtbare muur van coderingen oploopt.

De grootste fout die mensen maken als ze willen lenen met een codering is vragen stellen aan de verkeerde personen. Als je dadelijk de telefoon oppakt en begint te bellen met de klantenservice van de 10 grootste geldverstrekkers van ons kikkerlandje, dan zul je al heel snel merken dat ze je vertellen dat het onmogelijk is.

Weet je waarom ze jou afwijzen? Omdat ze geen zin hebben om een lening te verstrekken aan iemand die in het verleden al eens betalingsproblemen heeft gehad! Een bank heeft nou eenmaal een gloeiende pesthekel aan risico lopen en jij vertegenwoordigt met je codering een groot risico.

Je beste kans op een lening met een A1, A2 of A3 codering is een minilening. We hebben het er op dit blog al vaker over gehad en het is niet de bedoeling om hier de Heilige Graal van te maken, maar het is wel het antwoord op lenen met een BKR codering. Ze toetsen niet bij het BKR vanwege het feit dat het een klein bedragje is, en daarom werkt het zo perfect.



Meer weten over lenen met BKR of lenen met een a2 codering, kijk dan op het WIC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten