zaterdag 13 juni 2009

Zorg dat je snel een zakelijke lening krijgt

Het valt bepaald niet mee om een zakelijke lening rond te krijgen. Als je dan ook nog eens probeert het proces te haasten zodat je snel een zakelijke lening krijgt, dan grenst het aan het onmogelijke. Als je al eens te maken hebt gehad met bankiers of leningverstrekkers dan weet je dat ze een pesthekel hebben aan snel actie ondernemen.

Dus... is het dan helemaal niet mogelijk om een zakelijke lening rond te breien? Waar een wil is, is een weg. Het hangt er alleen nogal vanaf wat jouw definitie van \'snel\' is, want dat is voor iedereen anders. Als jij in een paar dagen je zakelijke lening geregeld wilt hebben, vergeet het dan maar, want dat gaat nooit van z\'n leven lukken.

Maar als je bereid bent een beetje te wachten en je hebt een paar weken voor een zakelijke lening, dan zit er wel een kans van slagen in. Het is natuurlijk wel allemaal afhankelijk van je voorbereiding en je vermogen om zoveel mogelijk relevante gegevens te verzamelen.

Een kredietverstrekker is tegenwoordig alweer heel wat minder royaal met het uitgeven van leningen vanwege de slechte economische tijd. De banken en geldverstrekkers hebben het liefste dat je jouw verzoek voor een zakelijke lening onderbouwt met een flink onderpand, zoals bijvoorbeeld een huis, maar met een goed voorstel kom je ook een heel eind.

Neem met je boekhouder of accountant door hoe de zaken ervoor staan en dat je een lening wilt gaan nemen. Een paar nummertjes in een kolom verplaatsen naar een andere kolom kan al heel wat schelen bij je aanvraag. Van de andere kant, als je dit verkeerd doet dan kan het zijn dat een bank het afwijst, ondanks dat je werkelijke cijfers goed genoeg zouden zijn. De eerste stop die je moet maken op de weg naar een snelle zakelijke lening is dus je account.

Wil je meer weten over de beste manier om een snelle zakelijke lening te krijgen, surf dan naar het uitgebreide artikel op woninginformatiecentrum.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten