donderdag 11 juni 2009

Een lening krijgen voor je auto

Een autolening roept altijd veel discussie en controverse op wanneer je het ter sprake brengt bij financiele mensen. Voor heel wat mensen geldt het credo dat geld lenen voor een auto slecht is, maar voor anderen is het weer geen probleem. Vooral nu auto\'s praktisch een vermogen kosten, bijna altijd meer dan een jaarsalaris van een gemiddelde arbeider, is het gewoon moeilijk om dit cash op te brengen.

Mensen zijn vaak tegene een autolening met als argument dat een lening nemen voor een auto onverstandig is vanwege het feit dat de auto alleen in waarde daalt. Je blijft dus een hele tijd betalen aan iets dat eigenlijk in waarde aan het dalen is en op het einde niks meer opbrengt. Je benadeelt jezelf en je financiële plaatje op die manier... nooit een goed idee.

Het mag dan misschien niet helemaal rationeel goed zijn om een dergelijke verplichting aan te gaan, soms is het gewoon pure simpele noodzaak. Vanwege het hoge prijskaartje van nieuwe auto\'s (vaak beginnen ze vanaf € 10.000) is het geen sinecure om aan een dergelijk bedrag te komen. Daarom komen er ook steeds meer vormen van autofinancieringen bij. Garages en handelaren beseffen ook dat geld lenen voor een auto bepaald geen overbodige luxe is en spelen hierop in met nieuwe mogelijkheden.

De conclusie kan dus luiden; geld lenen voor een auto is onverstandig. Het moge duidelijk zijn dat dit vooral opgaat voor de financiele kant, want een lening is niet gratis. De seconde dat je met de auto bij de dealer wegrijd ben je meestal al een flink stuk van de waarde kwijt omdat het geen \'nieuwe\' auto meer is. Maar op praktisch gebied kan geld lenen voor een auto nou eenmaal gewoon noodzakelijk zijn. Op het moment dat je niet een koffertje met geld ergens hebt liggen of dat je niet zo dik in de slappe was zit is een financiering dus je enige oplossing.

Wil je meer weten over hoe je lenen voor een auto het beste kunt aanpakken, kijk dan op het informatieve artikel.

1 opmerking:

  1. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op + 34632725157

    BeantwoordenVerwijderen