zondag 21 juni 2009

Zo krijg je een persoonlijke lening zonder BKR toetsing

Als je zoekende bent naar een persoonlijke lening die je zonder bkr toetsing kunt krijgen dan hebben we slecht nieuws; het is zo goed als onmogelijk. Wees ook op je hoede als iemand je een dergelijke lening wilt verkopen, want meestal blijkt het achteraf helemaal geen persoonlijke lening te zijn. Er zijn wel leningen die je kunt krijgen als je een BKR registratie hebt staan, maar dan betreft het over het algemeen leninkjes voor kleinere bedragen.

Een persoonlijke lening is zo populair omdat het een simpel lening product is. Vooraf wordt de vaste rente en de vaste tijdsduur afgesproken. De lening heeft een bepaalde vastomlijnde deadline en daarom weet je op elk moment hoe de vork in de steel zit en hoe ver je bent met betalen. Toch is het niet alleen goud dat blinkt.

Wat een groot probleem is bij persoonlijke leningen is dat ze nagenoeg altijd zullen weigeren zodra je een BKR codering hebt. Geldverstrekkers gaan bij het Bureau Krediet Registratie na welke betalingsachterstanden iemand heeft en baseren hierop hun oordeel. Het wordt nog een hels karwei om een lening te krijgen zodra men kan zien dat jij bij het BKR registraties hebt openstaan.

Een persoonlijke lening heeft nog een probleem, namelijk het onderpand. Bij een auto wordt bijvoorbeeld vaak een lening genomen, maar dat kan niet het enige onderpand zijn voor het hele leningbedrag. De auto wordt namelijk bijna meteen minder waard en blijft over tijd omlaag gaan in waarde.

Dat is dan ook de reden dat je uitgebreid gecheckt en getoetst wordt voor je een persoonlijke lening krijgt. De eerste interesse van een geldverstrekker is tenslotte hun geld terugzien, niet jou een lening geven omdat je zo\'n leuke jongen of meid bent. Het krijgen van een persoonlijke lening is absoluut de moeite waard, ook al blijft het een pittige lening om te krijgen als je BKR niet brandschoon is.



Een persoonlijke lening zonder bkr toetsing krijgen is zelden mogelijk, maar wil je lenen met een BKr codering dan moet je eens proberen om een mini lening te krijgen. Dat soort kredieten is steeds meer in opkomst en met goede reden, want het geeft mogelijkheden waar eerst nauwelijks mogelijkheden waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten